8.12.19

Päev ei läinud tühja ...

Nagu lubatud sai, nii ka jäi ja mehi oli saaki otsima tulnud paras jahi jagu. Hommikune mõte oli see, et kui mujalt päeva jooksul ei näkka, siis autofurgoonist ikka!

Ikkagi ju tooted puhtast looduses kasvanud lihast...

Metssiga plekktaaras

Selle päeva tegemistest saatis info ja pildid Kristel Hani.

Vett ja vilet saime, loomi oli, pulle eriti palju, aga meestel jäi näpp sirgeks, kel sellepärast et sellised sarved juba olemas või siis olid välja jooksnute omad liiga ilusad ja noored.

Apollo sai täna metsas ühte pulli sedasi karjatada, et pull tiirutas ajus edasi -tagasi ... mingi vahe tuiskas koos koeraga aju tagant sisse läbi ajumeeste ja siis jälle ajust välja ... et siis näitas kõigile, mis ta juba oskab ja kes tulevikutegija on.

Lõpp oli jälle huvitav ... aju läbi ja jälitati haavatud looma kui Saagpakk hakkas kättega vehkima nagu aliase mängus, kes taipas, see taipas ja Priit Kuusk läks ootele ja ei pidanud kaua ootama kuu käis lask ... see meenutas ilutulestiku raketi laskmist, sihuke vilin taga ... ning oligi hirve lehm maas ... vot nõnda. 

Leidsarvesid oli suisa kaks: Jürgen sai suured, suur mees jaksas kanda ja Erih Suurpere sai imeilusa tillukese soku sarvekese. Pärast naeris, et hommikul oli tableti sisse võtnud, mis annab kullipilgu ja kotka nägemise.

Mõjus ravim tõi mikrotrofee nähtavale

Täna tegin enda kallal pisut ka uurimustööd, jõuluvana varajane tõi pulsikella ja sealt selgus, et näiteks üks aju kestis 22 min ja 40 sec ja kulutatud sai ainult 125 kalorit. Päeval kokku pea 12 tuhat sammu ja kuskilt tulid ka korrused (?), veel ei tea kust kurat... tervelt 14. Vot see oli üllatus...

Õhtuks kui pime, sai platsi puhtaks, ja kõik lubasid järgmine kord jälle tulla.

Nüüd siis ka saagist, mis tuli metsast. Hirvevasika küttis Rain Mesila, hirvelehma Priit Kuus.  Metssea "murdis" maha Arne Saagpakk.

Sigu veel leidub ... parimate meeste jaoks

Kõvemad spetsialistid looma juures  esmasel vaatlusel SAK-i ei täheldanud

Madis: "Peep, oled sa märganud, et kõik loomad tulevad metsast. Olgu neid kasvõi kuus tükki korraga välja jooksmas ..."

Veel on siinkohal teada anda, et järgmiseks jahiks koguneme 14.detsembri päikesetõusuks. Kes tahab eelnevalt hiilida ikka neidsamu, mis viimastel jahipäevadel, andku teada Jürgenile.

KOHTUME JAHIL!