3.6.19

Koosolek peetud, aastaaruanne kinnitatud

31. mai õhtul oli üldkoosolekule saabunud 47 jahimeest. Võrreldes eelmiste aastatega muljetavaldav, sest kunagi ammu on olnud aegu, kus isegi kvoorumit pole kokku saadud.
Revisjonikomisjon tõdes oma aruandes, et asjad on läinud meil väga korrektseks, nii et pole enam kedagi hurjutadagi. Esimest korda seltsi ajaloos hinnati juhatuse tööd hindega "väga hea"!

Koosolekul osalejaid oli kogunisti niipalju, et veidi üle poolte mahtusid pildile
Foto: Kristel Hani

Aga teada on ka järgmise suurema ühisürituse kuupäev. Nimelt 17. augustil kell 9 koguneme kõik võsalõikamise talgutele. Vajaliku eeltöö teeb ära Jürgen Tamm ja siis ei muud kui sihte puhastama!
Oodatud on võsalõikurid ja metsasaed. Kellel masinat võtta pole, võib samuti tulla, sest töökaid kätepaare võsa tassimisel vajatakse väga palju. Kui keegi ei saa  mingil põhjusel sel päeval töös osaleda, võib panustada ka teisiti ja talgutele oma nime sel viisil kirja saada. Juhatuse liikmete kätte võib tuua näiteks masinatele vajalikku bensiinisegu ja saeketiõli, samuti on ilmselgelt janused sel päeval metsas higistajad. Seega on teretulnud igat masti karastavad joogid. Sobivad ka sääse- ja puugitõrjevahendid, nii et talgutel osalemiseks on meetodeid seinast seina. Peale töö lõppu tänuüritus Hirve kinnistul.

Koosoleku ajal tankisid põdrad oma organismi vajalikke mikroelemente

 Limps-limps, hea, et keel nii pikk on...
Fotod Sven Mägi rajakaamerast

KOHTUME VÕSATALGUTEL!