23.11.19

Ühisjahiga jõuame novembri viimasesse

Nii see tõepoolest on, aeg muudkui kerib jõulupühade poole. Järgmiseks ühisjahiks koguneme Hirvele 30.novembril kell 9. Jahti juhib Jürgen Tamm. Tema koostab ka hiilimisjahi nimekirja. Hiilimisest lasta endiselt hirvelehmad-vasikad ja metssead. Kuna seekord jäid jahijuhataja poolt lubatud "kommid" metsa, siis esitletakse neid uuesti järgmisel jahipäeval. Mis aga ei luba neid "nokkida" hiilimisjahist.

Mis puutub tänasesse jahti, siis läks see valiklaskmisele omaselt. Maha jäid kolm hirve, kas lehma ja üks vasikas. Laseme aga nüüd pildimaterjalil kui kõige ehedamal tõestusel enda eest rääkida.

Rain Mesila tõestas veelkord, et ei saanud eelmises loos ilmaasjata kiita. Mees ilmus hommikusele kogunemisele koos enda kütitud hirvelehmaga
Foto: Neeme Õige

Olav Etverk valis endale välja spetsiaalse varitsuskoha. Imestas veel selle üle, miks teised ka riburada nagu kurepojad tema sabas sinna sõitsid. Peale seda kui "kured" olid muudes suundades laiali saadetud, saigi endale saak tehtud.
Foto: Toivo Vaik

Viimase aju lõppedes käis veel üks pauk. Looma otsekohe maha ei jäänud ja appi tuli kutsuda kõikvõimas Terri. Ehkki tubli koer oli algul õlgu kehitanud, et mida temast tahetakse, ometi tõmbas ta äkki ninaga osoonirikast õhku ja tormas metsa.

Arne Saagpakk arvas, et ilma koerata ta kütitud looma vaevalt leidnud oleks. Näha polnud verepiiskagi enne kui seal, kus saak lamas. 
Foto: Jürgen Tamm

Jahipäev lõppes hundijälje jäädvustamisega Neeme Õige poolt. Selleks, et veenda jahikaaslasi ja kogu loodusest-jahindusest huvitatud blogijälgijaid meie metsaulukite liigirohkuses.

Hundijälg? Kus see siin pildil on?









AGA KOHTUME JUBA 14 TUNDI VÄHEM KUI NÄDALA PÄRAST!