10.11.19

Uus jaht tuleb 16.novembril

Eelmine jahipäev läks pisut lörri, ent päris ilma saagita siiski ei jäädud. Põdravasika küttis Teet Vakrõõm. Kuid kus on kirjas, et iga jahipäev peab koormate viisi saaki andma?

Päev oli siiski tore, saaklooma jälgi ajavate koerte kadumine tundideks kilomeetrite kaugusele ja nende äratoomine oli omamoodi seiklus. Neile, kes ootasid, möödusid tunnid vanu jahilugusid meelde tuletades. Mida aeg edasi, seda vahvamaks need lähevad.

Mäletate, kuidas vana Eedu teda ründava metslooma eest suure kisaga põgenes. Mis sest, et hiljem nähti tegu olevat paanikasse läinud metskitsega ... hirmul on läbi aegade suured silmad olnud.
 Foto: Kristel Hani

Kuid ega järgmine jahipäev sellepärast tulemata jää. Me koguneme kell 9. Seekord on meil külas meie metsades varasemalt suuri tegusid teinud Arukuuse Boss, kes lubas kaasa võtta oma peremehe Jüri Mureli

Ka järgmisel korral juhib jahti Jürgen Tamm. Hommikusel hiilimisjahil on küttimiseks üks põdrapull, üks põdravasikas, hirvelehmad ja -vasikad ning metssead. Muud tingimused samad nagu eelmiselgi korral ja kui keegi vajab lisainfot, siis jagab seda jahijuhataja.

NÄEME JAHIPÄEVA HOMMIKUL!