31.1.16

100 000 lugemist

Täna, 31. jaanuaril sai meie blogi maha juubeliga. Nimelt külastas meid sajatuhandes lugeja. Tegin statistilise väljavõtte jaanuarikuu lugemiste asukohtadest ja sain sellise tabeli:

Eesti 2908

Ukraina 282

Soome 214

Venemaa 209

Ameerika Ühendriigid 110


                

Šveits 36

Rootsi 36

Norra 34

Saksamaa 20 

Jaapan 13


Meie lugejaskond on loodus- ja jahihuviline inimene, kes elab mistahes maailmajaos. Niipea kui lisandub uus artikkel, kerkib lugemiste arv tundidega. Seega, hea Kärla jahimees, sa oled oma tegevusega pidevalt pildil! Sind teavad inimesed alates Eestist kuni Ukrainani või USA-st kuni Jaapanini! Olen tabanud klikkimist ka Aasiast, Austraaliast ja Aafrikast.

Peatoimetajana tänan kõiki, kelle abil see koduleht valmib. Ole Sa siis täpse käega kütt, tubli pidutseja meie üritustel, hea uudise edasiandja, loodusfotograaf, seadusesätte muutumisele tähelepanu juhtija või kes iganes. Sügav kummardus kõigile meie lugejatele, sest teie klikkide arv annab indu ja nõuab aina uusi ja uusi artikleid kokku panema. Õnneks on meie seltskond nii tegus, et algmaterjalist juba puudu ei tule!
Suur tänu meie katusorganisatsioonidele Saarte Jahimeeste Seltsile ja Eesti Jahimeeste Seltsile! Ka teie materjale vahendades on valminud mul päris palju lugusid.
Uute kohtumisteni!

Lugupidamisega,
Toivo Vaik
peatoimetaja