13.11.16

Kristjan Teäre sünnipäevakingitus iseendale

Laupäeval ehk siis 12. novembril oli ühel meie blogi fotograafil Kristjan Teärel 21. sünnipäev. Igas mõttes täismees, isegi ameerikaliku elustiili viljelejate mõõdupuu järgi. Saades jahikaaslastelt käepigistusi, sepitses mees mõttes iseendale kingitust. Pühapäeva hommikul kui Kristjan sõpradega pidutsemisest välja puhanud oli, otsustas ta vanaisa Kalev Teärele preemiaks antud põdrapulli jälitama minna. Oligi ammu välja valitud loom langil, kuid kaugel ja krudisev sulalumi ei soosinud lähemale hiilimist.

Ehkki Kristjan on aastatelt alles väga noor, ometi on tal jahimehena kogemust üksjagu. Veel enne kui ta kooliteed alustas, oli ta juba koos vanaisaga mitmetel jahiretketel käinud. Poiss talletas kõik kuuldu-nähtu ja eks nii need kogemused tulid. Kristjan teab, et kui midagi väga jalge all krabiseb või krudiseb, siis aitab ainult üks abinõu: saapad jalast ja sokkide väel loomale lähemale! Kogemus aitas ja tulemus on allpool oleval pildil.


Varbad märjad, ent trofee missugune!
Foto: Olav Etverk

Ka üks teine tähtpäev puudutas sel päeval Kristjanit, ehkki seda ta vaevalt ise teab. Nimelt Kärla jahimeeste blogi sai Kristjani sünnipäeval viieaastaseks. Kogu selle aja on ta blogile kaastööd teinud ja oma kaunite fotodega selle vaatamisväärseks muutnud.

ÕNNE NII KRISTJANILE KUI BLOGILE! PANEME KOOS EDASI!