14.1.18

Veel on jäänud kaks ühisjahti hirvedele

Kas oli süüdi 13. kuupäev või olime Dianat millegagi pahandanud, aga laupäeval meile küttimiseks hirvi ette ei saadetud. Siksaki aju juures nägime üsna rohkearvulist seakarja, ent notsude instinktid on katku tõttu nii teravaks läinud, et nad oskasid ajust väljuda selliselt, et kütiliinile välja ei ilmunudki. Hea on siiski teadmine, et see ulukiliik meil päris otsa lõppenud pole.

Kristiina Lõuke saatis blogile oma muljeid koos enda selle päeva trofeega. Tõepoolest, ilm soosis looduses liikumist igati ja kellele siis päev värskes miinuskraadidega õhus mõnusate kaaslaste seltsis ikka mööda külgi maha jookseb.

Kristiina: "Ma ei tea kuidas teistel, aga mul oli igati korda läinud päev 😊super kena päev - päike paistis ja mõnusalt karge. Sai ka üle pikaaja nähtud siga (vot see oli mönus) ja tunda sealöhna(oli juba vaikselt unustuste hölma langenud)  ja metsas jalutades komistasin sarve otsa, nii et mina küll täna tühjade kätega ei jäänud😉 Päeva lõpetuseks sai tehtud mudaravi jalgadele. Kraavi ületamise tulemuseks olid saapad triiki muda täis, küll jalad hiljem tänavad 😂."
Õige kütt jääb ka piskuga rahule


Ühisjahte punahirvedele peame veel 20. ja 27. jaanuaril, siis võib selleks hooajaks kriipsu alla tõmmata. Mõlemal päeval kogunemine kell 10, eelnev tegevus sama nagu me siiani toimetanud oleme. Edu väljajagatud hirvevasikate jahilubade realiseerimisel!


                                                                  KOHTUME JAHIL!