14.10.12

AJUJAHT 20.10

Meie eelmine jahipäev läks korda. Ilm oli päikseline ja meestel jahimehejutud kaasas. Täpse käega kütt oli Argo Saagpakk, kelle laskudest langesid kaks metssiga ja punahirv. 

Pilte sellest edukast päevast saatis blogile Arne Saagpakk.


Argo Saagpakk oma saagiga

"Küll on peale metsas seiklemist isu hea!" 
Pildil Endel Pank, Bert Aavasalu ja Ülo Metsmaa

Need ei ole kärbseseened. 
Pildil on jahimeeste päikseline lõunatund.

Hei, aidake saak metsast välja tirida!

Täpne lask, arvab Kaido Teär.

Järgmine ajujaht toimub 20.10. Seekord koguneme Kärla tanklasse kell 8.30. Kindlasti hiilime ja varitseme varahommikul eelnevalt põtra-hirve-metssiga-hunti. Reeglid samad, mis eelmisel korral. Hiilimise ja varitsemise eelduseks on jahiloa omamine või nimekirjaga varitsusjaht juhul kui endal luba ei ole ja sõpradega koos minnakse.

Ei saa jätta mainimata, et ohutusnõuded mitte üheks sekundiks kellegi peast ei kaoks. Et kütti ei haaraks jahikirg niivõrd, et unustatakse ära, kus jahikaaslane asub. 

Ja ka hommikul kodust minnes kohe punane vest selga, ehkki üksikult kütilt individuaalsel jahipidamisel seda nõutud ei ole. Me lihtsalt ei tea kui lähedal võib meile olla mõni teine kütt, kes samuti selles paigas jahti peab.


Meie ESMANE eesmärk ei ole mitte küttida võimalikult palju ulukeid, vaid see, et kõik jahimehed õhtul ilusasti tervelt oma pere juurde jõuaks!