4.5.15

TROFEENÄITUS AVATUD

Selle aasta jahitrofeede näitus Metsa Johani talus on avatud. Blogija käis isiklikult kohal ja sai veendumuse, et näitus on igati vägev. Tasub minna ja oma silmaga üle vaadata, sest näitusel on ka meie selts esindatud. Lisaks on võimalik tutvuda loodustoas Metsa Johani talu ajalooga, maitsta saab lihaveisest valmistatud vorste. Kaasagi on võimalik osta, et iga jahimees kodus neid enda külmikust võetud metssea-, hirve-, või põdravorstiga võrrelda saaks.

Vaatamist on kogu perele. Minul olid lapselapsed kaasas ja neile tundus üritus väga meele järgi olevat. Hulk sarvi, nahku, koljusid, topiseid ja kihvu panid mind olukorda, kus hiljem kodus tuli vastata kümnetele küsimustele. Ära häbene abikaasa ees ka seda, kui sinu trofeed mõnele teisele alla jäävad. Iga algajagi jahimehe paunas on kuldmedalivääriline trofee olemas! Mõningatel juhtudel on selle tabamise päev alles tulemas!
Pileti hind on nii minimaalne kui veel olla saab. Lisaks lähevad kõik ostetud piletid loosi, millega on võimalik võita üks korralik jahibinokkel.

Lugeda näitusest ja pilte vaadata saab:

https://www.meiemaa.ee/index.php?content=artiklid&sub=1&artid=64345

https://www.facebook.com/pages/Saarte-Jahimeeste-Selts/1487685511448264

KÄI ÄRA JA VAATA, MILLEGA TEISED SAARTE JAHIMEHED ON HAKKAMA SAANUD!


Eelmisel näitusel Kuressaare lossis olnud hirvesarvedest on selleaastasel näitusel väljas veel vingemaid. On, mida vaadata, lisaks saad teada, et enda omad polegi kõige vägevamad ja see kütab jahikirge veelgi.
Foto: Greta Vaik