17.8.21

Jahimaja peaaegu valmis

12. augusti õhtuks kutsuti jahimaja juurde tööle neid, kelle oskused rohkem insener-tehnilist laadi. Sest monteerida oli vaja delfrid, ühendada need vooluvõrku ning ka töösse panna. Õnneks tarku päid meil jagub ja kõik, mis plaanitud, sai ka teoks. Kõige keerulisemaid tehnilisi töid teostasid Neeme Sinimeri ja Arne Saagpakk. Et null ja faas omavahel sõlme ei läheks, selle eest hoolitsesid meie elektrikud Sven Mägi ja Aarne Mesila. Asju ulatasid kätte ja aitasid ühest kohast teise tassida Jürgen Tamm, Kristel Hani ja Toivo Vaik. Vaikides hoidis kõigil silma peal ja hindas tehtu kvaliteeti peaehitaja Priit Kuus.

Veel enne kui asi päris tehniliseks läks, said seinale hirvesarved ja talvel sarikapärja kohustusi täitnud põhjapõdra nahk.




Tehnika monteerimise juures on oluline, et kogu õhkkond oleks tolmuvaba ja steriilne. Eeltöödega alustasidki vabatahtlikult Kristel ja Jürgen. Peab mainima, et töö sai igati kvaliteetse teostuse.

Ja siis läks lahti. Tegemisi jätkus nii maa peale kui katuseharja alla






 















Kuni jõudis kätte aeg, mil läks katsetamiseks, et kindel olla, kas riist ikka 300 kilo ära kannatab. Kuna katsepomme käepärast polnud, riputati konksu otsa kohalonutest kõige suuremat kasvu Jürgen ja Arne. Tulemus osutus edukaks ja mõlemad delfrid anti käiku.

Pilte plõksisid Kristel Hani ja Toivo Vaik

NÜÜD TÄHELEPANU! MEIE JAHIMEHED KOOS OMA PERELIIKMETEGA VAATAVAD PEAAEGU VALMIS OLEVA MAJA ÜLE 28. AUGUSTIL. KOGUNEMINE KELL 13. PALUME END KA EELNEVALT ARNE JUURES KIRJA PANNA. KUNA KOGU MÖÖBLIT POLE VEEL KOHALE TULNUD, SIIS ON OSALEJATELE PALVE, ET VÕETAKS KAASA OMA JAHITOOLID VÕI MUUD LIHTSAMALT KAASA HAARATAVAD ISTMED. TEEME VÄIKESE GRILLI JA VEEDAME LÕBUSALT MÕNE TUNNI.

KOHTUME HIRVE MAAÜKSUSEL!