12.8.14

Selle aasta pidu 23.augustil

Suur kuum sai mööda ja nüüd on taas aeg maha pidada üks tõsine pidu. Koguneme samasse kohta Kõrkkülas, kus me oleme oma kaks eelmist aastaüritust ära pidanud, 23.augustil kell 14. Kui keegi veel ei tea, kus meie lemmikpeopaik asub, küsigu vanemate olijate käest ja tulgu kohale.

Tunneme end vabalt, maitseme šašlõkki, sööme jahisuppi ja pistame nahka eelmise hooaja kõige viimase kütitud hirve. Seda küll grillvorsti näol, mis meid on jaanuarikuu lõpust alates sügavkülmikus oodanud.

Ei puudu ka baar, muusika ja meelelahutus. Saab lasta märki, panna proovile oma teadmised mälumängus, mis sel aastal on ka enam mänguline kui eelmistel. Lastele omad mängud. Meenutame meie vabanemist okupatsiooni alt, sest just sel päeval möödub 25 aastat Balti ketist.

Maksa osalustasu 10 eurot ja anna teada, mitmekesi tulete. Tee seda hiljemalt 21.augustiks ükskõik, millise juhatuse liikme juures ja sellega oled end peole lunastanud. Võta kaasa oma pere, hea sõber või sõbratar, elukaaslane, siin piiranguid ei ole. Kaaslaste eest juurde maksma ei pea. Peaasi, et seltskond mõnus saab.

KINDLASTI HAARA KAASA JAHITROFEE, VAATAMATA SELLELE, ET SEE ON JUBA EELMISTEL PIDUDEL SUL KAASAS KÄINUD. ILMTINGIMATA OLGU KAASAS KÕIK MEDALITROFEED.
KELLEL ON TROFEEDE HULGAS PÕNEVAID VÕI ERISKUMMALISI LOODUSVINGERPUSSE, KA NEED ON OODATUD. ÕIGE JAHIMEES VÄÄRINDAB IGA TROFEE JA NÄITAB SEDA TEISTELE.

Kuulsid, pidu tulemas, lähme ka! Ja võtame oma trofeed kaasa!
Foto: Janis Niit