16.1.17

Suvise ürituse koosolek

Head jahikaaslased!

Oleme lubanud sel suvel korraldada SJS kokkutuleku Karujärvel. Meenutame, et esimene selleteemaline arutelu toimus sügisesesel üldkoosolekul.

See üritus peab välja kukkuma Kärla Jahimeeste Seltsi vääriliselt! Usume, et nii ka läheb, sest üldkoosolekul oli huvilisi palju, kes kõik olid valmis andma parima tulemuse nimel oma panuse.

Nüüd on aeg küps, et ettevalmistustega alustada. Juhatuse liige Arne Saagpakk kutsub reedel 20. jaanuaril kell 18 kokku kõik need, kes lubasid õla alla panna. Loomulikult oodatakse kohale kõiki meie liikmeid! Mida rohkem päid koos, seda helgemaid ideid välja koorub.

Osavõtust palub Arne endale teada anda telefonile 51 08 411 hiljemalt neljapäeval, et koosoleku tarbeks vastava suurusega ruum broneerida. Osalejatele antakse siis ka teada, kuhu kogunetakse.

KOHTUMISENI!

Mälestus eelmise suve üritusest Muhus, kus Kärla võistkond saavutas keskpaika jäädes päris hea tulemuse. Tuleb mainida, et maakondlikul üritusel osaleti esmakordselt! Pildil paar auhinda koju toonud võistlejad kojusõidu eel.