18.1.20

18. jaanuar - trofeepäev

Nojah, üks jahipäev taas möödas. Tuli mehi-naisi palju tuli, aga kõik sai ilusasti maha peetud. Oli ka neid, kes hommikul vaid valmistoodangu pärat tulid, sest kõigil pole ju alati võimalik kogu päeva jahti matta. Rahul on kõik, igaühele oma.

Ilm oli ikka igati sompus, pilved ligi maad ehk oma olemuselt sitt mis sitt, aga õnneks ei sadanud vihma. Aga kogu päev oli väge täis, teisiti ponud mõeldav!

Üks meie jahinduse tõusvaid tähti Ott Lõugas on kogu päeva enda jaoks ette teadvustanud. Ainult asjale pihta ja küllap siis kogu värk läheb.

Täiesti tavaline hommikune kogunemismelu. Põhiline arutelu käib selle üle, kes kuidas jahiõnne tegi ja miks päev korda peaks minema

Jahijuhataja diktaadile olid kõik osalejad valmis alluma. Tingimusteta.
Fotod: Kristel Hani

Selle arvatavalt pronksise hirvepulli autor on Tiit Mägi. Ometi pidi saagi lõplikuks vormistamiseks tabatud ulukile järele minema Jürgen Tamm oma tublide abilistega. Viimase paugu andiski Jürgen, kusjuures haavatud uluki pikal jälitamisel sai oma debüüdi tehtud ka noor jahikoer Apollo (pildil Jürgeni kaenlas). Lõpp hea, kõik hea!
Foto: Toivo Vaik

Aga nüüd järgnevad teated:

1. Kõigil, kellel on veel käes reliseerimata punahirve luba individuaalseks jahiks, siis need on juhatuse poolt tagasi kutsutud. Nendega enam jahti pidada ei tohi ja tuleb otsekohe Svenile tagastada.

2. Järgmiseks ühisjahiks kohtume 25. jaanuaril kell 9. Küttimiseks hirvevasikad ja hirvepullid ning metssead.

KOHTUME JAHIL!