22.9.12

KÄRLA HIRVEREKORD ON TÄNASEST PÄEVAST ALATES REIMO PRANTSU KÄES

22. septembri hommikune jaht oli kõigist eelmistest edukaim. Reimo Prants küttis punahirve pulli, kelle sarvedel on 15 haru. Kas tõesti tuleb kuld? No seda saame veidi hiljem teada. Igatahes on meie senised rekordid löödud.
Täpse käega kütid olid veel Jüri Mesila (punahirve lehm) ja Raimund Pugi (metssiga). 

Järgmiseks ühisjahiks koguneme 29. septembril kell 6.00. Oleme kõik täpseks ajaks kohal, sest mets heliseb omal jalgadel ringi liikuvate ja konkurente hirmutavate "trofeede" maskuliinsetest möiretest. 

Kui keegi tunneb huvi, kuidas Reimo enne kodust väljatulekut jahiõnne tegi, peab temaga ise ühendust võtma. Küllap ta räägib, Reimo on meil üks lahe jahimees.

Nagu alati, oli ka seekord kohal meie jahiseltsi fotoreporter Kristjan Teär.  Tänu temale on meie koduleht väga atraktiivne. 


Reimo: "Oma pool tundi kostis lähedalt võsastikust selline möll, justkui külamehed oleks õllejoomise juures tülli pööranud. Jäi mulje, et kõik olid end kaigastega relvastanud ja nendega joomakaaslasi tümitama hakanud. Adrenaliin tungis verre alles alles peale seda kui kolme minu poole tormanud hirvepulli hulgast oli kõige võimsam välja valitud ja kuul teele saadetud. Looma kukkumist ma ei näinud, kuid keset niitmata rohuvälja hakkas korraga "noor mänd" kasvama. Siis avastasin, et enne seda puud seal ju polnud! Kas tõesti paistavad pika rohu seest sarved?"
 Foto: Kristjan Teär