5.10.13

Järgmine ajujaht 12.oktoobril 2013

Esimese ajujahi hommikul kokkuvõtteid tehes selgus, et Kärla jahimehed on hiilimis-varitsusjahilt küttinud 20 punahirve ja 1 põdrapulli. Kütitud hirvedel soolis-vanuselised proportsioonid kenasti paigas, nii et asi läheb.


Esimesest ajujahi päevast lisandus  meie kontole 2 põtra. Täpse käega kütt oli Tiit Ennemuist.



Järgmine ajujaht toimub 12.oktoobril kogunemisega kell 8.30. Kellel huvi osaleda varahommikusel ühisel hiilimis-varitsusjahil, võtku nädala jooksul ühendust Toivoga. Endiselt jääb kehtima reegel, et ajujahi päeval ei toimu meie jahipiirkonnas üksik- ega kollektiivjahti. Sel päeval osaleme kõik ühisjahil.

Üks tänane lõbus jahimehe jutt Kallelt: "Sõidan eile õhtul hämaras läbi Jõempa soo ja korraga näen hirvekarja. Suur ja vägev kari! Liiga pime selleks et relv kotist välja võtta ja laadida. Aga uudishimu ei anna rahu, vähemalt homme teistele jahimeestele midagi pajatada. Hiilisin karjale veidikene lähemale, haarasin binokli, et vaadata, mitu neist ka sarvedega on. No ei saa aru, liiga hämar juba! Piilusin siis veel ja liigutasin binoklit üles-alla ja vasakule-paremale. Korraga näen binoklis ühel hirvel kapju all olevat. Olidki kõik kapjadega!"



Fotod: Kristel Hani ja Arne Saagpakk