17.1.21

Jahipäev algas veidi teisiti

Seekordne päev sai alguse kogu seltskonna ühisele pildile panemisega. Hea tunde tekitas see, et kavandatud konserviannetus Toidupangale sai teoks. Siit algas üks meie uutest traditsioonidest ja kindel, mis kindel, et nüüdsest läheb igal hooajal ühe uluki lihast tehtud toodang heategevuseks. 

Hommik, mis algas heategevusega. Pildil paremal seisab auto kõrval Sirli Kundrats Toidupangast.


Saadetis läheb teele ...
Fotod: Kristel Hani

Aga jahipäev tõotas tulla põnev. Kohal olid meie sõbrad mandrimaalt, kellel kaasas töökad jahikoerad. Päev oli eriline veel selle poolest, et ammu pole saanud jahti pidada pakase ja paksu lumega. Ometi läks päev korda ja tulemus oli suurepärane. Saagiks sai viis hirve.

Tublid kütid olid Kristiina Maria Lõoke, Taivo Villak, Tiit Kuus, Alar Aavasalu ja Timo Jõeäär. Viimane viis endaga jahipäevalt mälestuseks kaasa medalihõngulise sarvepaari. Aga vaatame, mis sellest päevast pildimasinatesse jäi.

Kristiina on endale kütina juba varem nime teinud. Seekordne siis kinnituseks.
Foto: Alar Aavasalu

Kui esimese aju saak oli platsile toodud, sai ka Taivo koos saagiga pildile.
Foto: Toivo Vaik

Alar oskab olla õigel ajas õiges kohas. Lisaks veel muidugi kindel käsi ja selge silm.
Foto: Kristiina Maria Lõoke

Enne aju: Saaks juba jooksma! Seekord peletame kogu hirvekarja metsast välja!

Peale aju: Täitsa läbi võttis, puhka vennas!
Fotod: Toivo Vaik

Tiitki tegutses metsas nii kiiresti, et teda tabas fotosilm alles jahiplatsil päevalõpu toimetamiste juures.

Timo lähedal oli karges talveilmas tunda medalilõhna.
Fotod: Neeme Õige

Mida rohkem olud muutuvad, seda enam saab selgeks tõsiasi, et Olavi massin on meil võrratu abiline. Ole vaid mees ja laadi koorem peale!

Tiit Mägi arvates võiksid mehed end veidi kiiremini liigutada. Muidu kulub kogu kaasa võetud kohv enne lõunapausi saabumist ära.
Fotod: Toivo Vaik

Meie poolt tänud PRIAle ja Euroliidule selle eest, et järgmisel hooajal ei pea me oma saaki töötlejale üleandmiseks enam õuetingimustes ette valmistama
Foto: Toivo Vaik

Nagu näha, asi käib, arvavad Andres Mürk ja Neeme Sinimeri
Foto: Kristel Hani

Aga ega meil enam pikalt jäänud pole. Oma küttimiskohustusega toimetulemise kohta võib kasutada vanasõna, mis räägib koerast ja tema sabast üle saamisest. Meil on jäänud vaid koera sabakarvade jagu, et töö lõpule viia. Selleks koguneme taas 23. jaanuaril kell 9.

KOHTUME JAHIL!