17.12.22

Ekstreempäev saagita

Veel üks ekstreemne päev. Kokku sai 19 jahilist ja vaatamata meeletule lumekihile olid pooled meist ajusse minemiseks valmis. Ent päev kujunes peamiselt spordi- ja naljapäevaks. Sellise ilmaga on ju paras lihaseid treenida ja vahelduseks vembujuttu ajada. Olgu kohe ka öeldud, et kõik pildid klõpsis Kristel.

Hommik nagu varasemadki. Miski ei ennusta, kuidas päev minna võib.


Saime mõnel korral kiita teehooldajaid, kes olid isegi kraavipealsed siledaks hööveldanud. Seetõttu jätkus parkimisruumi kõigile ja sõprade abiga sai teele tagasi ka.

Ajust kuuldus nii rõõmsaid hääli kui ohkimist. Pildil olev ajust väljunud mees kohises vaevu, ent võttis üsna ruttu uuesti jalad alla.

Priit tuli ajust räätsad käes. Sõbrad asusid kohe selgitama, et kui ta need jalga ka veel paneb, on lumes hoopis kergem liikuda.



 
Iga lühike jõulueelne päev loojub juba pealelõunat.

Aga me üritame sel aastal veel kord. Et juhtuks ime ja me saaksime raporteerida 100 hirve küttimisest. Puudu on veel väga vähe. Üritus toimub vahetult enne jõulurahu REEDEL23.detsembril algusega kell 9. Hiilimisest lubatakse lasta hirve ja metssiga neil, kes omal luba taskus. Kel pole, küsigu juurde. Soovi korral saab realiseeritud loa asemele uue. Loodame, et ilm meid sel päeval rohkem soosib.

KOHTUME JAHIL!