14.11.15

Järgmine ühisjaht 21. novembril

Tänast päeva jääb iseloomustama allpool olev Jaan Künnapi foto. Ehk jahimehe helesinine unistus udu taustal. Täpselt selliseks tänane päev ka kujunes. Ilm oli igat kantipidi s..t mis s..t. Iga veerandtunni järgi andis paraja sabina vihma. Lisaks veel kohustus teha valiklaskmist ehk siis enne hoolega vaadata, kes ajust välja jookseb. Kõik see kokku kujundas just sellise päeva nagu oli. Värskes õhus rassimine on aga ka omaette lõbu, millest ükski jahimees ilma jääda ei taha.



Aga kui mõelda, kuidas meie hooaeg on möödunud, siis läheb tuju uuesti heaks. Punahirvede ja metssigade küttimise kohustus on juba oktoobri lõpuga täidetud ja ületatudki, ehkki hirve võib küttida jaanuari lõpuni ja metssigade laskmise arvestusperiood lõpeb 29. veebruariga 2016.

Siinkohal kutsub juhatus üles kõiki jahimehi jätkama metssigade arvukuse piiramist läbi järelkasvu küttimise. On paras aeg meelde tuletada ka seda, et käesoleval hooajal on metsseapõrsa load tasuta.

Järgmiseks ühisjahiks koguneme 21. novembril kell 9.30. Enne ajujahti taas varahommikune hiilimisjaht. Seekord juhib jahti MADIS METS ja kõik, kes teevad varahommikuse jahi kaasa, võtavad temaga eelnevalt ühendust.