28.11.18

Laupäeval enne jahti üldkoosolek

Head seltsi liikmed!


Seoses kavandatvate ehitustöödega meie omandis oleval kinnistul vajame ettevalmistustööde läbiviimiseks teemakohaseid üldkoosoleku otsuseid. Kuna meie korraline üldkoosolek toimub teatavasti maikuu viimase reede õhtul, siis on juhatusel vaja kokku kutsuda ERAKORRALINE ÜLDKOOSOLEK.

Selle asja võtaksime ette enne laupäevast ühisjahti ehk hommikusel kogunemisel. Palume kõigil, kes vähegi osaleda saavad, tulla sel hommikul välja. Kuna meil kehtiv kord näeb ette ka võimaluse volitada teist seltsi liiget enda eest hääletama, siis oleks hea kui need, kes tõesti kohale tulla ei saa või ei taha, vormistaksid kaaslase nimele volituse. See võib olla ka lihtkirjaline, saadetud teatena meilitsi või digiallkirjastatud dokumendina. Peaasi, et teie tahe saab selgelt ära näidatud, keda volitate ja ka see sinna kirja, et volitus käib 1.detsembri 2018 üldkoosolekul otsuste tegemise  kohta.
Peale koosolekut enneolematu, saagirohke ja naudinguid pakkuv ühisjaht!

Kohtumiseni!

Nii väikesest seltskonnast otsuste tegemiseks ei piisa. Sellisel viisil saab fikseeritud vaid need tegelased, kes teiste jahimeeste söödakohtades ringi luuravad.
Foto Olav Etverki rajakaamerast