2.1.19

Alustame!!! 2019 NÕUAB UUSI TEGUSID!

Nagu eelmise aasta tervituses kirjas, koguneme ühiseks hirvejahiks 5.jaanuaril kell 9. Peep Kuus lubab taaskord põnevat jahipäeva, sest talle tulevad külla jahisõbrad koos tublide jahikoertega. Loomulikult võtame nad vastu, sest koerajahid on meil alati suurepäraselt õnnestunud. Seega peame arvestama sellega, et küttidel tuleb palju laskepaigas passida, mis omakorda nõuab vastavat riietust ja jalatseid. Aasta 2019 on meil alanud tormiliselt ja toonud kaasa ehtsa talveilma.

Aga pühadevahe on meile toonud ka saagilisa. Seda suuresti trofeede näol. Riivo Mesilal tuli läbi viia kannatava looma eutanaasia, tasuks suurepärane sarvepaar. Gert Aavasalu küttis väga uhke looma, keda lõplikult aitasid leida Sven Mägi tublid verejälje koerad.

Pelgalt sarve jämedust mõõtes võib juba oletada, millise tulemuse mõõdistamine annab

Keda küll selline saakloom tõsiseks ei võtaks?
Fotod: Sven Mägi

Blogil on veel andmeid, et vahetult peale jahirahu lõppu küttis meie veteranjahimees Ülo Metsmaa hirvevasika. Kuu varem sai tema saagiks hirvelehm. Taas on võimalus jahimeeste kohta tõdeda, et meile ju aastad ei loe. Ülo on nimelt astunud aastasse, mis toob talle selga kolmveerandsajase juubeli. Aga loomulikult ootame selle päeva ära ja siis juba täpsemalt sellest tublist mehest ja tema tegemistest.

KOHTUME JAHIL!