11.11.12

11.11.12: Kärla jahimeeste blogi aastane!

Aasta tagasi maagilisel kuupäeval, 11.11.11, sai loodud blogi, mis on mõeldud eelkõige meie enda jahimeestele informatsiooni jagamiseks ja jahiretkede ning ka mineviku meenutamiseks. Kuna blogi on avalik, saavad sellega tutuvuda ka kõik teised loodus- ja jahihuvilised. 
Esimesel päeval sai postitatud 5 artiklit ja ühes neis kuulutati ka huntidele kadu:


Esimene lugu oli väljavõte oma valla lehest: Kärla jahimeeste tegemistest

Aasta jooksul on valmis treitud 154 artiklit ja veebilehele on klikatud üle 17,5 tuhande korra. Päeva lugemisrekord pärineb selle aasta 24. septembrist, mil lehte külastati 471 korda. Siis avaldasime lood sügisese jahihooaja edukast algusest, mil uhkeid hirvepulle kütiti. Kindlasti külastati septembris 2012 lehte ka seepärast tihedalt, et avaldasime infot järgmiste ühisjahtide toimumise kohta.

Oktoobrist 2012 ehk siis jahihooaja tippajal lehe loetavuse kuurekord - 2442 vaatamist.

Aasta kõige loetavam lugu oli sellest, kuidas Kärla vallas Paevere külas asuva suvemaja omanik Toomas Kasemaa hirve hulkuvate koerte eest päästis. Aga suure hulga lugejaid on saanud ka lugu jahimeeste Teärte dünastiast ja autojuhte hoiatav lugu Sõitkem ettevaatlikult.

Statistikamootor näitab et meie blogi külastatakse ka teiste riikide serverite kaudu. Juba üleilmselt kuulus Ernest Hemingway on öelnud, et igas maailma sadamas on tingimata üks eestlane olemas. Kas tõesti on jahihuvilisi praegu nii palju Eestist eemal, et isegi Araabia kõrbetes meie kodulehte loetakse? Selline elektrooniline statsistika ometi on! Soomest oleme saanud tagasisidet, et seal on meie jahilood igati oodatud.


Lehekülje vaatamisi
Estonia
15908
Russia
475
Finland
437
United States
307
Germany
123
Ukraine
41
Sweden
39
United Arab Emirates
30
United Kingdom
26
Norway
21


Aitäh kõigile, et infot, pilte ja elamusi blogiga jagate ning meie lugusid ikka loete! Püüame kõik koos ka edaspidi jahimeeste lippu kõrgel hoida!

Blogi administraator.