16.11.12

TEA kirjastuse looduseraamatud.

Head metsa- ja loodusesõbrad!

TEA Kirjastusel on juba järgmisel nädala ilmumas raamat, mis kindlasti pälvib kõigi loodusesõprade hea tähelepanu - Eesti looduse taskuentsüklopeedia.
Selles on tutvustatud 600 Eesti levinuimat taime-, looma- ja seeneliiki. Igat liiki kirjeldatakse raamatus lihtsalt ja haaravalt, nimetatud on tema olulisimad tunnused ja silmapaistvaimad iseärasused. Uue raamatu abil on hea tundma õppida tavalisi Eesti taimi, loomi ja seeni, keda kus tahes Eesti paigas kõige tõenäolisemalt kohata võite. Illustreeritud on see enam kui 1000 foto ja joonistustega. Kõvas köites, 640 lk, värvitrükis.
Pakume teile uut taskuentsüklopeediat hinnaga 24 €. (Tavahind on 30 €).
Teatmeteos on väärtuslik kingitus tubli kolleegi premeerimiseks või iseendale. Hulgiostjatele (alates 20 eks) teeme lisaallahindluse.
Küljendatud lehekülgi saab juba sirvida:

Poodidest saab veel küsida meie teise loodusraamatu Loomade ja lindude märgid & jäljed viimaseid eksemplare. Seda saab sirvida järgmise lingi abil:

Novembri lõpus on ilmumas veel üks loomaraamat - Loomariigi illustreeritud entsüklopeedia.
Lisaks pildimaterjalile annab see skeemide ja kaartide abil teavet liikide päritolu, sugulussidemete, tõuomaduste, toitumisharjumuste jpm kohta. Pildid on varustatud eesti-, ladina- ja ingliskeelse nimetusega. Tavahind saab olema 35 €, selle kirjaga pakume raamatut hinnaga 27.90.

Ja et loodusesõprade hulgas on ka üksjagu mehi, siis pakun lisaks tuntud saatejuhi Karl Martin Sinijärve koostatud muheda jutuga Poissmehe kokaraamatut
hinnaga 7.90 (tavahind 9.90). Tõeline mehelt-mehele nõuannetekogu! Raamat on äsja ilmunud.

Tellides teatage palun postiaadress, tellija nimi ja telefon, vajadusel ka maksja, kui see erineb saajast. Arve saadame meilitsi.
Tellitud kaubad toimetavad lisakuluta kohale meie müügiesindajad.
Pakutud hinnad kehtivad vaid sellele kirjale vastates.

Soojade sügisetervitustega,

Ingrit Toomtalu