5.11.12

JÄRGMINE ÜHISJAHT 10. NOVEMBRIL

10. novembril koguneme kell 8.30. Jätkuvalt on jõus luba enne seda kellaaega hiilida-varitseda põtra, hirve, metssiga, hunti.

Eelmine jaht 3. novembril läks täie eest. Osavateks küttideks olid Taivo Villak (noor hirvepull), Janis Niit (juba sarved maha ajanud põdrapull) ja Madis Mets (trofeepull). Madise lastud loom, mis oli eriti suure kuju ja kaaluga, kütiti kaugelt raba tagant ja looma väljatoomisega nägi jahiseltskond vaeva üle kahe tunni. Oli hetki, kus pulli tõmbav ATV vajas ise meeste jõudu, et rabas uuesti nõrgale pinnasele saada. Osa teekonnast oli nii raske, et isegi masin aidata ei suutnud. Siis päästis vaid meeste ihuramm ja põder liikus edasi tollhaaval. Üleni porised ATV ning mudased ja väsinud, ent rassimisest rõõmsad jahimehed jäid lõpuks peale. Kuna ka ilm jahti soosis, jäid kõik saagirikka päevaga rahule.

Paar hetke sellest toredast päevast:

Energiat juurde ammutav Peep Kuus lõunapausil. Kas võileival on hirve, põdra, metssea või hoopis kaubandusmaailmast tarnitud vorst, jääb vaatajale äraarvamiseks.
Foto: Arne Saagpakk


Madis Mets enda kütitud hiigelpõdraga. Milline rassimine järgneval paaril tunnil ees ootab, ei osanud pildistamise hetkel veel keegi ennustada.
Neeme Õige mobiilifoto