1.10.16

Esimene ajujahi päev andis 8 sõralist

Esimese ajujahi päeva õhtuks oli maas 6 põtra ja 2 hirve. Vinge päev kõigile osalejatele. Madis Mets sai hakkama 3, Jüri Mesila 2 põdra küttimisega. Kuues põder sai esimese tabamuse Ülo Metsmaa püssist, lõplikult võttis looma maha Andero Saimre.
Kaks hirve küttis Arne Saagpakk. Ajuti tundub, et mõni mees kohe teab, kus kohas passida. Huvitavat niipalju, et ükski uluk ei kuulunud trofeeloomade hulka. Seega liduvad suured sarvepaarid veel metsades ringi. Kuid ajujaht ju alles algas!

Hommikuse jututunni aeg

Unetu Madis varahommikuse saagiga
Fotod: Kristel Hani

Jüri: "Seal nad olid mul juba ammu ketis!"
Foto: Rain Mesila

Millegipärast oleme me ühed keskkonnainspektorite lemmikud. Nende kontrollreidid Kärla jahimaadele hakkavad meie jaoks juba tavapäraseks saama. Seekord olid kontrollijateks kaks kaunist noort daami. Nagu eelmistelgi kordadel, nii sai ka seekord tõdetud, et Kärlal on kord majas. 

Aitäh inspektoritele, teie sagedane kohalolek hoiab meid vormis!

Kontrolli palju tahad, Kärla meestel on asjad alati korras!
Foto: Kristel Hani


Järgmine ajujaht toimub 8.oktoobril kogunemisega kell 9. Alates päevatõusust käib eelnev hiilimis-varitsusjaht nende jahimeeste osavõtul, kes on end esimehe juures nimekirja pannud. Soovi korral võtta esimehega kontakt.

Teadmiseks niipalju, et esialgu ei jahi me enam põdralehmi. Seega on küttimiseks põdrapullid ja vasikad, samuti punahirve lehmad, pullid ja vasikad. Loomulikult ka metssiga kui ette juhtub.

Jälgi blogi ja siis saad teada, mis Kärla jahimaadel toimub või toimuma saab!