27.12.21

Ebatraditsiooniline jahipäev tõi korraliku saagi

Ühisjahid on meil enamasti toimunud laupäevaiti, vaid viimane sai peetud pühapäeval. Esmaspäevast ühisjahti ei tea isegi vanad olijad mitte. Aga ometi see toimus ja vaatamata väikesele seltskonnale oli  päris edukas. Eks meie töö tegid lihtsamaks Madis Metsa sõbrad koertega, samuti oli Andreas Kuusikul taks jooksmas ja meie oma Apollo Sven Mägi juhendamisel ka terve päeva ametis. Tulemuseks: hirve lehm, pull ja vasikas. No mida veel tahta? Me teame, et oli neid, kes mõtetes meiega, kuid pidid olema tööl või muude kohustuste taga kinni. Kaasaelajad olid näha messengeris, kes reageerisid igal hetkel meie operatiivinfole. Tänud meiega olemast!

Madis Mets tegi esimeses ajus avasaagi ning sellega tõusis kõigi osalejate vererõhk.

Foto: Jaanika Kinks


Nagu ikka, narritas jahujumalanna meid peale esimest saaki pisut, et ei tekiks arvamust, et nii lihtne kõik ongi! Aga see sai küttide poolt viisakalt ära kannatatud ja siis anti uued saakloomad ette. Rain Mesila oli kaugest tööpaigast kojukanti käima tulnud ja teadagi, kes järgmise looma küttis.
Foto: Taivo Villak

Päeva lõpetas Aarne Mesila hirvevasikaga, kusjuures ta jagas teavet, et selle saagi juures on pisut ka Tiit Mägi käsi mängus. Aga eks nad ise tea.
Foto: Priit Kuus

Selline see esmaspäevane jaht saigi. Aga mehed on väge täis ja nüüd proovitakse kolmapäevast jahti. Ootame kõiki, kel võimalik jahile 29.detsembril kell 9.30. Ka varahommikust hiilimist hirvedele ja metssigadele võib teha, kel endal luba taskus pole, võtku ühendust Arnega.

KOHTUME KOLMAPÄEVASEL JAHIL!