1.8.23

Juulikuu - täpse käega meeste kuu

Täna keskööl juhtus see, mille kohta naljamehed on öelnud: kui kokku saavad Juuli ja August, siis on kindel, et üheksa kuu pärast sünnib Mai. Iga töö peab olema tulemuslik. Teadagi!

Nii on ka meie juulikuuga, sest saagiks tehti 8 sokku ja 13 metssiga. Millegipärast on meie snaiperid muutunud aga nii tagasihoidlikuks, et blogile pole oma edukast jahist pilte tulnudki. On vaid see, mis blogija enda aparaadis leidub. 

Mis muud kui paneme saagitegijad siia rohelisele taustale ilusasti ritta. Soku lasid Kerli Mägi, Toivo Vaik, Reimo Prants, Jürgen Tamm (2 looma), Andres Lillemäe (külaline) ja Urmas Trei (2).

Sel ajal kui üsna suur seltskond meie omasid SJS kokkutulekul möllasid, lükkas jahimehe seitsmes meel Olavi metssea küttimise kohustust täitma. Kuid ega see jaht iseenesest üle mõne minuti kestnudki, sest kärsad olid asunud kobestama tema üleaedse kesapõldu. Aga tulemus räägib iseenda eest, mis seal ikka muud öelda.

Foto: Toivo Vaik

Aga mis siin ikka pikka juttu teha, lükkame tegusate seaküttide nimed ritta. Andre Pildre (2), Aarne Mesila, Riivo Mesila (2), Aivar Saagpakk, Endel Heinla, Olav Etverk, Urmas Trei ja Turvaldt Kuusk. Riivo Nael oskas rajalt maha võtta koguni 3 metssiga. Taas tuleb kasutada tuntud jahiklassiku sõnu: pole paha!

Aga siinkohal palve kõigile tublidele augustikuu küttidele: Blogi palub saata pilte oma tulemuslikust jahilkäigust. Nii nagu alati. Alles pilt annab blogi vaatajale selle õige jahitunnetuse kätte. Suurt huvi näitab seegi, et eelviimase artikli eel (ajavahemiks 2.07 kuni 1.08) oli meid klikitud 8300 korda ja tänase päeva kahe artikli valmimise vahel mõne tunni jooksul juba 393 korda. 
Mainimist väärib veel asjaolu, et augusti keskel saab alguse ka hiilimisjaht punahirvele! 

EDU KÕIGILE, KES VIITSIVAD JAHIPAIKADES RASSIDA!