1.8.23

Kärla omad on täpselt keskmised.

Kui võistlus, siis võistlus, kui pidu, siis täiega! Kokku tegi meie osavõtt SJS kokkutulekust täpselt 8. koha 16 hulgas. Aga millegagi paistame ikka silma ka. Kokanduse II ja mälumängu III koht. Tark seltskond ja veel head toiduvalmistajad!




Muljeid jagab Kristel Hani:

Oi pidu pidukest,

 Oli jälle üks igati tore ettevõtmine, kes olid võivad kinnitada ja kes polnud on kindlasti heas mõttes isegi kadedad. 

 

Kõik sai alguse otsusest, et võtame osa suvisest Saarte Jahimeeste kokkutulekust Veske külas. 

Tuumik jälle koos, kes hakkamist täis ja asju asuti arutama kolmapäeva õhtul nn toimkonna koosolekul.  Koosolek  sai tegus ja kõigile jagati kätte ülesanded, kes mille eest vastutas. Mindi ootusärevuses laiali.

Neljapäev sai olema igatpidi logistiline, kes mis käruga, kust midagi peab peale pakkima... kola koos, usute või mitte aga 3 haake täit saime 🙂🙂🙂

Reede hommik juba tempo peal, tööpäevad kiirelt tehtud, poest läbi, riided kotti ja minek...

Ei saa just salata, et kohale jõudes oli just vihm pooleli ja taevas pilves aga me ei lasknud ennast häirida, alustasime sättimist, teada tuntud tõde, et õiget Jahimeest ilm küll ei sega 😉

Laager püsti ja asjad sätitud läks pidu käima..... oi seda melu ja möllu.. 

Käisime ise külas ja meil käidi.. 

Võtsime kõikidest võistlustest osa nii hästi kui see parasjagu välja tuli, kõik said võistelda miskis alas ning andsid oma panuse.. 

Parimad kohad Kokanduses - teine ja viktoriinis kolmas koht... üldarveatuses saime tubli 8 tulemuse 16 jahiseltsi arvestuses...

Sedasi need päevad siis lendasid, juhtus palju toredaid seiku, mida pole võimalik edasi anda... kõik olid ülitoredad ja osavõtlikud, parim seltskond kellega aega veeta.  

Aitäh kõigile kes tegid, olid, läbi käisid ja eriti tore oli tõdeda, et koos perede ja lastega.

Nüüdseks siis asjad lahti pakitud ja aeg natuke puhata ja meenutada, meenutused panevad muigama. 

Korraldajatele ka meie poolt suured tänud!

 

Pilte saatsid  Kristel HaniArne Saagpakk, Neeme Sinimeri ja Neeme Õige. Mis annab neid päevi paremini edasi kui järgnev pildirodu. Head vaatamist!












HULK TOREDAID ASJU ON VEEL EES!