27.9.22

Jahimehed osalesid Maal elamise päeval

 Kohe peale 24.septembri varahommikuse hiilimsjahi lõppu suundus osa mehi Kärla parki, et teha ettevalmistusi oma väljapaneku tarbeks. Selleks tuli püstitada telk, panna välja trofeede näitus, seada lauale väljapanek külaliste kostitamiseks ja olla valmis rahvaga suhtlema. Aga ega siis muud kui paneme siiakohta pildid koos väikeste kommentaaridega. Kindel, et rahule jäid nii esitlejad kui külastajad.

Läheb "jahiks"


Stend ise nägi välja uhke.

Hulk trofeesid vaatamiseks. Huvilistest tekkis lausa järjekord.

Huvi ei sõltunud ei soost ega vanusest

Kes jätaks kasutamata võimalust teha üks väike pai hundinahale või hirvesarvele.

Nooremale generatsioonile läks hästi peale osavusmäng.

Mingil hetkel ilmusid kohale ka meie varahommikused Järvamaa külalised Rene ja Joel(keskel), kes varahommikul seltsile kingituse üle andsid. Oma jahiseiklusi pajatasid neile Taivo ja Rain.

Oma ülesandeid selgitas külalistele ka Apollo.

Sõbrad, maitske, täna kõik vabalt võtta! Kalle koos jahikülalisest venna Velloga leti taga.

Mingil ajahetkel trevasid vorstilõhnalise telgi all kolm endist vallavanemat. Vaatamata asjaolule, et olemas pole enam ei Esna ega Kärla valda, jätkus Harryl alias Pavelil, Villil ja Toivol juttu, mida rääkida.

Justnagu olnuks eelmistest vähe, ilmus kohale veel üks eksvallavanem Tiina, kes trehvas hõrgutiste laua juures kokku meie noorkotkaste juhi Jaaguga. Seekord võõrustasid huvilisi Olav ja Rain.

Toivo selgitas noorkotkastele, et ega jahimehed leiva peale raha raiska ja näitas, kuidas metsseavorsti viilu peale põdraliha maksavorsti määritakse. Maitses hea!

Maitsjaid jagus. Hõrgutiste laua ääres Ülar koos abikaasaga.

Olav selgitas ukrainlannadele meie jahipidamise korda ja seda, kuidas valmistoodang jahimeesteni jõuab.

Eks see pildirida oleks veel palju suurem, ent valik sai just selline nagu näha on. Lisada on veel niipalju, et pilte tegid Arne Saagpakk, Kristel Hani, Toivo Vaik ja Margit Kõrvits.

UUTE KOHTUMISTENI!