23.9.23

Päeva päästis Taivo Villak

Tänane jahile pühendatud varahommik algas suhteliselt vaikselt. Ilm suviselt soe, tuuletu ja tundus, et ka ulukite liikumine oli kuidagi loid. Hirvepullide maskuliinsed möirged on tasasemaks jäänud, kuid siin-seal neid ikkagi veel kuulda on. Ilmselgelt on suurem jagu loomi sellest möllust oma osa saanud ja need, kes hooajal jahimeeste saagiks langemisest pääsevad, kannavad kevadel taas uue põlvkonna ilmale.

Ei olnud just parim saagipäev, kuid jännist päästis Taivo Villak. Väga oluline asjaolu, et päris ilma saagita ei jäädud, olgu see kasvõi üksainus uluk. Taivo on tänase seisuga selle hooaja üks kõvematest tegijatest või isegi kõige kõvem. Näis, kuidas edasi läheb.

Uluk ise oli päris kopsakas oma pulksarvepaari kohta. Õige jahimees tänab alati saagi andjat!

Foto: Jüri Mesila.

Nädala sees potsatas meie postkastidesse pilt ühest õnnestunud individuaaljahist. Pilt saabus Riivo Mesila aadressilt ja teadagi, millistel asjaoludel tal selline pilt üles võtta õnnestus.

Aga et kellelgi ei tekiks hooaja algul käegalöömise meeleolu, et parimad trofeed on juba metsast välja toodud, siis on siiakohta paslik panna üks pilt, mille leidis Kalle Voog oma rajakaamerast.

Seega, jahimaadele on asja veel küll ja küll. Aga järgmine nädalavahetus tuleb jahi poolest kuum.

Laupäeva ehk siis 30. septembri hommikul koguneme hiilimis-varitsusjahiks kell 5.30. Pühapäeval 1.oktoobril koguneme kell 8 esimeseks ajujahiks. Sel hommikul me eelnevalt ei hiili ega varitse. Seda teeme aga kõikidel edaspidistel ajujahi hommikutel.

NB! Esimese ajujahi hommikul peame maha ka KJS üldkoosoleku! Kvoorumiks on vaja olla kohal ja aidata otsustada!

MIS MUUD KUI NÄEME JÄLLE JAHILOSSI ÕUEL!