17.7.13

Kärla jahimeeste PIDU TULEKUL

Et ükski inimene ei ela ära vaid töötamisest, nii peab ka jahimees vahetevahel aja maha võtma ja pidu pidama. Sel aastal saame taas kokku 10. augustil kell 15 Kõrkkülas Nuumi Tõnise villas, et meenutada vanu jahilugusid ja esitada uusi, võtta üksteiselt mõõtu sportlikes mängudes, uudistada trofeesid, ragistada ajusid mälumängus, nautida MEISTRI valmistatud šašlõkki ja teha kõike seda, mida süda ühel jahimeeste peol ihaldab.




Hea Kärla jahimees!

Maksa ära osavõtutasu 10 € hiljemalt 5.augustiks Aarne, Tiidu, Sveni, Janise või Toivo kätte. Sellega tagad, et võid peole kaasa võtta ka oma pere. Makstes anna vaid teada, mitmekesi tulete. Kui oled kodust kaugel ja sul ei ole kohe võimalik juhtuse liikmetega otse kontakteeruda, anna enda ja oma pere osalemissoovist mistahes viisil teada ja sa võid osavõtutasu ära tuua ka pidusse kohale jõudes.

Peole minnes haara kodust kaasa mõni tore trofee. Ei pea tingimata olema medalivääriline, huvitavaid trofeesid pakub loodus igal ajahetkel. Võta need, mis sulle endale kõige rohkem meeldivad või endas mõnd huvitavat jahilugu peidavad.

Töötab baar, mängib muusika. Jõukohaseid tegevusi ka pereliikmetele. Pidu kestab seni kuni pidulised möllata jaksavad. Kohtumiseni!

Meenutusi möödunudaastasest üritusest Kristjan Teäre fotosilma läbi: