28.11.23

Sajanda hirve kütt on Madis Mets!

 Mehed viitsivad vaatamata talvele ja lumele jätkuvalt jahil käia. Tegusa jahimehe hing ei lase kodus logeleda. Tänane hommik oli helde neile, kel tahtmis rassida.

Kell 8.52 on hirvepulli loa maha kandnud Urmas Pildre. Meie mõistes krooni asemel harki kandva sarve ja seega medalitrofeeks perspektiivitu pulli tabas tema jahikülaline Margo Annusvere. Igati õige lask!

Selle hirvesaagi järjekorranumbriks sai üheksakümmend üheksa.

Foto: Urmas Pildre.

Edasi toimus minutite mäng. Madis Mets tabas oma juubelilooma kell 8.57, kelleks oli hirvelehm. Pildi küsimise järel jäime aga tühja pihuga, sest jahile minnes olevat loom astunud talle teele ette ja seal seisma jäänud. Piisas vaid auto kinni pidada, püss kotist välja võtta, laadida, autost välja astuda ja saak teha. Paraku polnud aga sündmuse jäädvustamiseks mitte ühtegi korrespondenti kohapeal. 
Madise sõnul oli Diana täna hommikul tema vastu eriliselt lahke olnud. Aga küllap premeeris jumalanna meest lisaks saagi etteandmisele ka mõni päev tagasi tema elus toimunud ühe tähtsündmuse puhul. Igatahes blogi õnnesoovid mõlema puhul!

Ei jäta me tubli küti auks pilti panemata. Sai otsitud aegade hämarusest üks ja see saabki siia. Pilt on dateeritud kuupäevaga 1.09.2018 ja kommentaarist selgub, et on selle hirvehooaja avapauk. Seega algas toonane hirvejaht uhke medaliga.
Foto blogi arhiivist

Kui vahepeal veel midagi ei juhtu, alustame laupäeval 101. saakhirve ootuses. Ka see on ilus number ja näis, kellele me järgmiseks tunnustust jagame.

NAGU IKKA, KOHTUMISENI JAHIL!